Lilla Älvdalen

Bettna, Flen Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
35 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 137 m²
Driftkostnad
10 050 kr/år
Antal besök
7 352
Dagar på Hemnet
10

Bland syrénbuskar, rosor och äppelträd, omringat av vackra ekhagar, korn- och vetefält ligger en röd torpdröm med vita knutar och gula spröjs. På andra sidan fältet ligger sjön Yngaren, som är Sörmlands fjärde största sjö.
I huvudhuset finner man två rum och kök utrustat med en vedspis, diskbänk med ho där åretrunt-vatten är indraget. Via hallen når man ett gammaldags skafferi med plats för kyl/frys och övriga specerier.

Torpet byggdes om från en gammal lanthandel och blev bostadshus år 1932 och är ca 35 kvadratmeter stort. Utöver huvudtorpets kvadratmeter finns även en upprenoverad källare samt en vind med magnifik utsikt över åkrarna och sjön Yngaren.
Nedför trappen och ut på den lummiga tomten finns ett uthus om ca 12 kvadratmeter fördelat på wc rum och förråd, i trädgården finns en utedusch som värms upp via solen och en gräsmatta med gott om plats för lek och spel.

Här är ett drömställe även för dig som inte kör bil. Läget är lätt tillgängligt med kollektivtrafik och busshållplats snett över vägen, trevliga promenadstigar bland skog och åkrar där svamp- och bärplockning är möjligt. Bad och båt möjligheter en liten bit bort från huset. Tillgång till båtplats för 600 kronor per år och tillgång till båtramp för 300 kronor per år via Åkerö. http://www.akero-sateri.se/verksamheten/

Endast en kort bilresa till Ändebols gård med ekologisk odling, gårdsbutik och café samt populära handelsträdgården Ingvaldstorp med intilliggande café och hund-/hästbutik. Till Flen, huvudorten tar det ca 25 minuter med bil och in till Katrineholm ca 20 minuter. Nyköping med Stockholm Skavsta flygplats ca 35 minuter bort. Till Stockholm tar det ca 1,5 timme med bil.

Välkommen till mäklarens hemsida för mer information, bilder och visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malmköping