Halaängsbacken 31

Björknäs, Norrtälje kommun Se på karta

995 000 kr

1 395 000 kr -29 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
36 m²
Tomtarea
2 320 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
11 900 kr/år

Välkommen till natursköna Hala i Björknäs som ligger cirka 20 minuter österut om Norrtälje. Här hittar du den här fina stugan som har både en härlig altan utanför dörren och en gäststuga med plats för en hel del gäster. Huset är en perfekt "hide-out" för den som snabbt vill dra från stan och ut till lugnet i skogen med träden och suset i öronen och runt knuten. En toppengrej med den här stugan är att det är indraget fiber, så det passar verkligen för när man kanske behöver fokusera på sin hobby eller arbete i lugn och ro, men samtidigt ha möjlighet att göra det i snabb takt....
Man gör entré till huset via den härliga altanen där det riktigt stora bordet får plats. Du kommer in en fräsch och bekväm hall där skor och ytterkläder får plats till vänster. I hallen ryms också ett litet matbord eller kanske en mindre sittgrupp om man skulle vilja. Huset rymmer ett stort rum där man kan socialisera sig med vänner och familj vid matbordet eller kanske i soffan. Köket är nära tillhands för att snabbt få till en middag eller lunch i glada vänner lag. Varför inte duka upp på den stora altanen där man gör entré från parkeringen för två bilar uppe vid vägen. Vidare i huset hittar du ett sovrum på andra sidan som har plats för en större säng och kanske ett skrivbord eller så.
På den härliga skogstomten med utsikt över Hala-dalen genom träden finner man lugn och ro om man vill eller behöver. Lummig och grön med både gäststuga som jag skrev, men även ett förråd där utedasset med mulltoa finns. Hala i Björknäs är ett trevligt fritidshusområde där man idag även bor permanent i flera fastigheter. Det gör att det är livfullt och rörelse året runt vilket skapar trygghet och gemenskap. Närhet till bad, bryggor och båtplats om man vill det, och med cirka 20 minuter till Norrtälje stad för shopping och restaurangliv eller åt andra hållet ut till Kapellskär och att kanske ta båten till Åland för några timmar.
Jag vill också uppmärksamma närheten till Stockholm då det är superlätt att ta E18 upp på cirka en timme. Som sagt; en perfekt "hide-out"!

Välkommen att höra a v dig för frågor eller om du har funderingar. Jag hoppas vi ses på visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Jonas Ericsson

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Jonas Ericsson, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46760467712

Visningstider

  • 10
    jul
    Sön 10 jul kl. 15:00–15:30
    Välkommen på visning! Anmäl dig så jag vet att du kommer. Väl mött! / Jonas
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.