Bodviksvägen 86

Bodviken, Luleå kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
37 m²
Tomtarea
1 508 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
6 984 kr/år

Charmigt fritidshus belägen på en höjd med fin utsikt mot vattnet i natursköna Bodviken! Huvudstugan har en rymlig altan med utsikt mot vattnet och bra solläge. Invändigt finner du en nättare hall med vardagsrummet i direkt anslutning. Vardagsrummet bjuder på flertalet fönster som ger fint ljusinsläpp och trevlig utsikt bort mot vattnet. Här finns även en braskamin som kan ge bra med värme i stugan (ej eldningsbar) och en fin tegelvägg in mot köket. Köket är av äldre utförande med köksluckor i trä och väggkakel ovan bänkskiva. Äldre vitvaror i form av mindre kyl & frys, spis och fläkt. Under diskbänken finns även här en varmvattenberedare. Intill köket finns ett sovrum med plats för en dubbelsäng och nättare möblemang.

På tomten finns en sovstuga med bastu & dusch samt mulltoalett. Här finns även en angränsande förrådsdel där varmvattenberedaren är placerad och gott om plats för annan förvaring. Det finns även en vedbod på tomten i äldre skick. Tomten är på 1508 kvm och består mestadels av skogsmark men runt om huvudstugan är det gräsmatta och nerifrån vägen avgränsas tomten med en gärdsgård och från sidan finns en stenmur.

Fastigheten delar på en gemensam brunn avsedd för sommarvatten tillsammans med tre andra närliggande stugor. Huvudstugan står på en torpargrund med bristfällig ventilation och dränering varpå trossbottenbyte är nödvändigt.

Bodviken är ett område som ligger i ett bekvämt avstånd från centrala Luleå. Bodviken har länge varit ett fritidshusområde men har på senare år även blivit ett uppskattat område för åretruntboende. Området är populärt med sina natursköna omgivningar och närheten ut till skärgården. I närliggande Hagaviken finns även en fritidsbåtshamn som ligger skyddad i Hagaviken på nordöstra sidan av Hertsölandet.

Varmt välkommen att boka dig på visning!

Bokning sker via Kaisa Svanljung på telefon: 070-570 22 88 eller epost: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Luleå

Kontakta mäklaren

Elvira Henriksson

Bjurfors Luleå
Mäklare Elvira Henriksson, Bjurfors Luleå
0709807711