Götered 540

Botered, Vänersborgs kommun Se på karta

595 000 kr

695 000 kr -14 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
28 m²
Tomtarea
600 m²
Byggår
1993
Driftkostnad
1 200 kr/år
Arrende
1 700 kr/år

Nu finns chansen att förvärva ett riktigt ”smultronställe” med sjötomt! Mellan Vänersborg och Trollhättan ligger detta paradis med högt läge och utsikt ut över Boteredssjön! Perfekt för den som bor i framförallt Vänersborg eller Trollhättan och snabbt vill kunna lämna stan för att under kortare tid kunna koppla av och vistas i en lugn och rofylld miljö. Enkelt boende med låga driftskostnader. Arrendekostnaden ligger kring 1 700 kr/år.

På den soliga naturtomten finns massa blåbärsbuskar. En "Storstuga" om 18 m², gäststuga 10 m², verktygsbod och utedass. På vardera sida om storstugan finns det trappa ner till vattnet. Den ena sidan har använts för en eka och den andra för att bada. I storstugan finns vedkamin och gasolkök. Här finns även en veranda där det höga läget ger en mycket vacker utsikt.

För den som känner för en skogspromenad finns en allmän grillplats cirka 500 meter bort och ytterligare 500 meter (totalt cirka en kilometer) till Boteredssjöns allmänna badplats.

Objektet säljs inklusive lösöre/inventarier (förutom någon specifik sak, vilket meddelas på visningen och med en så kallad friskrivning mot alla eventuella fel och brister.
Kom på visning och upplev detta paradis på plats! Bokning krävs!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vänersborg

Kontakta mäklaren

Robert Hultström

Mäklarhuset Vänersborg
0768652549

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.