Falkträsket 79

Falkträsket, Skellefteå Se på karta

200 000 kr

290 000 kr -31%
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Uteplats
Ja
Driftkostnad
5 540 kr/år
Arrende
1 500 kr/år

Här på Falkträsket 79 välkomnas du till ett fritidshus på arrende med insynsskyddat, charmigt och barnvänligt fritidshus om 50 kvadratmeter med bland annat öppen spis och härlig atmosfär. Här finns alla förutsättningar för att med en mindre renovering skapa ett semesterboende att trivas i!

Huset står på en lättskött trädgårdstomt med uthus/utedass och i huvudstugan finns bland annat ett kök, ett allrum med kamin samt ett sovrum.

I Falkträsket har du tillgång till bland annat fina skogspartier, badbrygga och trevliga promenadstråk. Tvärs över gatan ligger Falkträsksbadet och Badplats finns en kort promenad bort. Dessutom har man Skellefteälven en bit bort från bostaden.

Säljaren kräver skriftliga avtal för överlåtelsen av arrenderätten som byggnaden.

Säljstart är planerad till våren 2020 så gör gärna din intresseanmälan redan nu så hör vi av oss när det blir dags för visning!

Inför visning ber vi er läsa igenom följande information:
Vi är alla på olika sätt berörda av Covid-19. Vi är måna om dig och våra medarbetare. Därför följer vi Folkhälsomyndighetens råd och ber dig göra detsamma för att minimera smittspridning.
- Är du intresserad av bostaden, och tillhör riskgrupp, dvs har en sjukdomsbild som gör att du bör vara extra försiktigt just nu, kontakta din mäklare för att hitta alternativ kring visning.
- Känner du dig sjuk och har influensasymptom ber vi dig att kontakta din mäklare så försöker vi ordna så att du kan få se bostaden vid ett annat tillfälle.
- Om mäklaren inte tar i hand när du kommer så beror det bara på att vi visar omtanke om dig och följer våra rekommendationer.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå