Älghornsvägen 50

Färingsö, Ekerö Se på karta

3 875 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
35 m²
Tomtarea
2 690 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
1 000 kr/år
Antal besök
10 602
Dagar på Hemnet
21

Semesteridyll med sjöutsikt på natursköna Väntholmen - Välkommen till detta fantastiska läge på höjden som blickar ut över Mälarens vatten med den glittrande fjärden i fonden. I all sin enkelhet finner du här en avkopplande sommaridyll som har använts av samma familj i generationer. Byggnaderna består av en charmfull enkel stuga om ca 35 kvm som rymmer kök med soligt burspråk, vardagsrum med öppen spis och ett hygienrum (förberett för vattenklosett). Från matplatsen i köket öppnas skjutdörrar upp till stor härlig veranda som vetter mot sjösidan. På tomten finns också en mindre sovstuga om ca 10 kvm (dubbelsäng och sovalkov för barn) och en uthusbyggnad om ca 10 kvm för redskap och vedförvaring.

Den stora tomten om 2 690 kvm ligger högt med vacker sjöutsikt och består av en variation av naturtomt och gräsytor i sköna sollägen från morgon till kväll. En mycket fin plats att förvalta eller att bygga nytt på! Detaljplan finns. Området består av såväl permanentboende som av dem som vill nyttja som sommar -och helgställe för familj och vänner.

Från tomten nås flera möjligheter till sköna bad i Mälaren samt möjlighet till båtplats. Vill du ta morgondoppet före frukosten tillåter det strandnära läget morgonrocksavstånd. Stämningen i området är idylliskt lugn med goda grannar, fågelkvitter, djur -och naturliv samt Mälarens vatten. Gemensamma aktiviteter och midsommarfiranden anordnas vid tomtägarföreningens äng.

Ett lättillgängligt läge där du med bil når Ekerö C och vidare Bromma på ca 30 - 40 min. Buss direkt till Brommaplan.

Tomtkarta och detaljplan finner du under bifogade dokument.

Boka visningstid genom att klicka på "läs mer hos mäklaren" då du kommer till vår hemsida.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ekerö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.