Färjenäs 268

Färjenäs, Borlänge Se på karta

500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
32 m²
Tomtarea
890 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
6 886 kr/år

Högt belägen ligger det mycket trevliga fritidshuset efter älven i Färjenäs. Du möts av en inglasad veranda där du kan blicka ut över älven och njuta av kvällssolen. Ett öppet fönster vetter mot allrummet. Ett litet kök med en kyl och spis. Allrum med charmigt trägolv och braskamin. En halvtrappa ner ligger sovrummet och duschrummet med duschkabin, förbränningstoalett. På övervåningen/loftet finns två sovdelar med plats för 3 bäddar och en kattvind. Altan med en pergola och en fantastisk utsikt över älven. Tomten omringas av en gärdesgård som ger en lantlig gammaldags känsla. Vid vägen finns en tennisbana. Matkällare och vedförråd på tomten. Det föreligger ett visst renoveringsbehov.

Färjenäs ligger nära naturen med vackra berg och ca 10 minuter från Borlänges stadskärna och ligger på lagomt avstånd från Huvudstaden. Under två timmar med bil, så här finns möjlighet att utnyttja huset även under korta helgvistelser.

Fastigheten har andel i samfällighet S:9 vid älvens strand. Här finns möjlighet att utnyttja stranden för båtplats och anlägga en egen brygga. Sjösättningsramp ligger en bit bort i älven.

Läs mer hos mäklaren
Pelle Lundberg Fastighetsmäklare AB

Visningstider

  • 17
    aug
    Tis 17 aug kl. 17:00–17:30
    I dessa tider ber vi om Er anmälan till visningen. Anmäl Er på vår hemsida. Välkommen. Kontoret är stängt för semester, åter den 16/8. Trevlig sommar.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.