Skogsgården Björkelund 6

Fristad, Borås Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Tomtarea
2 014 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
7 591 kr/år
Antal besök
3 150
Dagar på Hemnet
7

Fritidshus fullt av charm, högt belägen i en vacker glänta omgiven av skyddande skog som lämnar en privat fristad att bara vara.
Stugan erbjuder två rum och kök bestående av vardagsrum med vedspis/kamin samt sovrum med lantromantisk känsla. Vidare finns mindre hall med förvaring, WC med förbränningstoalett, tvättställ samt varmvattenberedare. Köket disponeras smart för att lämna både arbetsytor och förvaring så du har allt som behövs för pajbaket. Härifrån kan ni öppna upp till inglasat uterum på stugans baksida med alla möjligheter att låta de gröna fingrarna få verka eller förlänga sommarkvällen med vy mot trädgården och skogen längre bort. Runt stugan finns ytterligare två altaner båda med trädäck, skärmtak och en inglasad sida, bara att välja om det är dags för eftermiddagsfika i skuggan på framsidan eller att luta dig tillbaka i en solsäng på baksidan.

På tomten finns flera bodar som tillsammans erbjuder utedusch, bastu, tvättmaskin, rejäla redskapsbodar, vedbod och gemytlig gäststuga på kullen. Dessutom finns en koja i skogen samt gulligt utedass som blir pricken över i:et för den lantliga atmosfären. Framför stugan finns grusad uppställningsplats för 2-3 bilar samt att el dragits fram för laddning av elbil. Fastigheten är dessutom förberedd för fiber och anslutning kan ske mot en kostnad.

Stugan finns ca 1,5 mil från Borås centrum strax utanför Fristad som nås på 10 min, här erbjuds svalkande bad och lek vid flera fina badplatser vid Öresjö, omtyckt Icaaffär, restauranger m.m. Mysiga dagsutflykter till djurpark, Alidebergsbadet och Leos Lekland i Borås eller varför inte Vänga Kvarn med café, bageri och promenader på mossen dessutom finns närhet till Bredared Golfklubb med skogs/parkbana och restaurang.

Varmt välkommen att boka er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.