Bergstigen 5

Frötuna-Björknäs, Norrtälje kommun Se på karta

1 295 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
37 m²
Tomtarea
2 043 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
10 240 kr/år

Välkommen till Bergstigen 5 och detta praktiska hus som nyligen genomgått en renovering samt fått ett nytt BDT-avlopp. Här får du en härlig södervänd tomt på höjden om hela 2043 kvm med stora plana ytor som lämpar sig perfekt för lek och spel eller varför inte odling.
Området är detaljplanerat så vill du bygga till eller om har du goda möjligheter att göra det. Det går utmärkt att bo permanent i området då vägar plogas vintertid och du har lagom avstånd till både Norrtälje och Stockholm.

Huset och komplementbyggnaden är nymålade
BDT-avloppet är nyinstallerat.
Komplementbyggnaden har fått nya ytskikt invändigt och där finns numera ny förbränningstoalett, duschkabin, handfat samt förvaring.
Fiber finns indraget i huset.
Carport

Området är väl omhändertaget och här finns en vacker natur, gillar du att promenera finns här många promenadstråk att följa. I närheten finns även badplats och båtbrygga med möjlighet till båtplats.

Från Stockholm tar det ca 50 min med bil och in till centrala Norrtälje tar du dig på 10 min.
Matbutik och SL-buss, pizzeria och bensinmack finns vid Vreta Handel.

Den här sidan av Roslagens har massor att upptäcka, varför inte ta en sväng till Rådmansö bageri och köpa dagsfärskt bröd eller ta en av de stora båtarna över till Åland. Norrtälje som ligger en kort bit med bil från området är en blomstrande sommarstad med massor att erbjuda.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Maria Strömbäck

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Maria Strömbäck, Mäklarhuset Norrtälje
0709718189