Fullerö 49

Gamla Uppsala, Uppsala Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Tomtarea
1 161 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
4 700 kr/år
Antal besök
5 260
Dagar på Hemnet
28

Som en drömmare kan livet bara gå framåt! Välkommen till ett unikt tillfälle för den som vill bo lantligt men ändå bara 10 min ifrån centrala Uppsala! Här har du möjlighet att bo precis som det är eller bygga ut!

Fastigheten Fullerö 49 erbjuder dig något mer. Här finns tillgång till en huvudbyggnad med tillhörande två förråd och en byggnad med goda uthyrningsmöjligheter i framkanten av tomten.
I huvudbyggnaden har du tillgång till ett sovrum, kök, allrum och badrum. I anslutning till entrén ligger även den charmiga altanen där du kan spendera dina mornar eller sena eftermiddagar med familj och vänner.
Huset ligger väldigt privat på en skyddad solig tomt som angränsar till skogen. Det är nära till motorvägen, cykelvägar och busshållplatsen som ligger endast 150 meter från huset och tar dig till Uppsala centralstation på kort tid.

Huset har fiber internet och har genomgått en omfattande renovering under dom senaste åren.
Alla byggnader är nymålade 2018–2019. En väg till huset har anlagts med god parkering och vatten och avlopp installerades 2019 även till gästhuset som är utmärkt för uthyrning eller via Arnb.

Välkommen att ta kontakt med fastighetsmäklare för mer frågor.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uppsala