Tjusarvägen 1

Gångholmen, Västerås kommun Se på karta

750 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Tomtarea
1 616 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
7 200 kr/år
Arrende
21 000 kr/år

Varmt välkommen till detta mysiga fritidshus med stor potential att utforma till sin egen idyll med öppna landskap direkt utanför dörren. I entrén möts du av ett härligt inglasat uterum med utsikt över en grönskande trädgård, här finns en mysig eldstad (ur funktion) för värmande kvällar. Från inglasningen nås både kök och vardagsrum. Köket erbjuder gott om utrymme och plats för matbord vid fönster. Vidare möts du av ett rymligt vardagsrum med eldstad (ur funktion) centralt belägen i rummet och stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. Härifrån nås sovrummet som erbjuder gott om plats för en dubbelsäng. På baksidan av huset finns ett praktiskt badrum med wc och dusch. Den mysiga trädgården omges av fantastisk grönska och utsikt över öppna landskap med goda odlingsmöjligheter. På tomten finns en gäststuga för familj och vänner att låna vid besök samt ett praktiskt förråd med bra förvaringsmöjligheter.

Möjlighet att bygga ut huset med en byggrätt på 135 kvm. Huset får uppföras i två plan med en maxhöjd på 8 m i nock. Tillbyggnad av komplementhus tillåts också. Mer info finns i detaljplanen som ni hittar under fliken dokument.

I nära omgivning finns gemensam badplats med brygga som delas med andra husägare i området, båtplats vid gemensam brygga ingår i arrendeavgiften och allt detta nås genom endast en kortare promenad bort. Ett hus du absolut inte får missa, välkommen på visning!

Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns och avgiften är erlagd till Mälarenergi. Just nu finns en mulltoa installerad och vatten för att dricka tas med i dunkar. Det finns en brunn som används för att pumpa upp vatten för att kunna duscha.

Fastigheten är förbesiktigad, kontakta ansvarig mäklare för protokoll.

Läs mer hos mäklaren
Bostad Västerås

Kontakta mäklaren

Andreas Ädel

Bostad Västerås
Mäklare Andreas Ädel, Bostad Västerås
+4670-733 24 86

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.