Myrö 930

Glanshammar, Örebro Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
30 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
700 m²
Driftkostnad
1 859 kr/år
Arrende
10 000 kr/år

Har du alltid drömt om en sommarplats på en egen ö? Nu har du chansen att köpa denna fantastiska sommarstuga på Mor Annikaholmen, endast 20 minuter från Örebro.

Tänk dig en egen vik där du kan bada, fiska eller bara sitta och njuta. En egen brygga där du kan förtöja båten samt ett stort trädäck precis vid vattnet - en perfekt plats att avnjuta härliga sommarmiddagar på. Omgivningen är fantastisk och här infinner sig lugnet.

På ön har du en storstuga och en lillstuga. I storstugan har du ett sällskapsrum och ett kök med plats för matbord och stolar. På golvet ligger det en plastmatta och väggarna är målade. Möblemanget består idag av en soffa som enkelt kan vecklas ut till en dubbelsäng. I köket ligger det trägolv och träpanel samt målade väggar. En vedspis med ugn och platta samt en gasolugn. Till storstugan finns det ett härligt trädäck där du kan sitta och ta en kopp kaffe samtidigt som du tittar ut över Hjälmaren.

I Lillstugan finns det gott om plats för sängar. På golvet ligger det trägolv och på väggarna är det träpanel. Ett mindre trädäck finns också i anslutning till stugan.

I övrigt finns det ett förråd för redskap, ett utedass samt en mindre jordkällare som fungerar perfekt som ett kylskåp på sommaren. Värt att nämna är att båt, båtplats samt alla möbler och redskap ingår i fastigheten.

På denna fantastiska plats kommer du att trivas - i all sin enkelhet. Vatten och el saknas, men det går att ordna olika vattenlösningar samt solpanel. Fritidshuset ligger på arrenderad tomt.

Om du någonsin har drömt om ett enkelt boende med vatten alldeles intill, då måste du komma och se denna sommarstuga på Mor Annikaholmen. Tänk dig möjligheten att få uppleva den redan i sommar!

Varmt välkommen att kontakta mig för en visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar