Åsa 42

Gränna, Jönköpings kommun Se på karta

785 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41 m²
Tomtarea
1 313 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1960
Driftkostnad
7 320 kr/år

Välkommen till en plats att njuta av långt in på hösten. Här finns 2 små hus, förråd/utedass, grillplats, verandor och en stor trädgård.

Fritidshuset har sin entré via en veranda med plats för bänk och sittgrupp. Väl inne finns ett sällskapsrum med garderob, sovrum och kök med spis/ugn, diskho, kyl/frys samt matplats. På husets ena gavel finns ett förråd där vattenpump, varmvattenberedare och extra frys finns. Gästhuset är vinterbonat och har två rum med varsin entré, den ena med en veranda där man gärna sitter och ser ut över gården. På tomten finns även en byggnad med verkstad/förråd och dass, intill byggnaden finns även husets utedusch som får vatten genom att slang kopplas på kranen i köket.

Trädgården är ljuvlig med grönytor, pallkragar för odling, äppel- och plommonträd, fläderbuske samt flera sorters blommor så som pioner, akleja och prästkragar.

Här har ni närhet till sjön Ören med badplats samt cykelavstånd till Örserum med Örensbaden, Annas lanthandel, restaurang, sommarkafé och flertal aktivitetsmöjligheter. Till Grännas golfbana är det ca 9 km och här finns även golfrestaurang, Västanå slott, Röttle by, bbiosfärområde och anslutning till trevliga vandringsleder.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Kontakta mäklaren

Annalil Hammarstedt

Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Mäklare Annalil Hammarstedt, Svensk Fastighetsförmedling Gränna
+46725000270