Öland 29

Gränna, Jönköpings kommun Se på karta

1 075 000 kr

1 195 000 kr -10 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
36 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
1 679 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1956

Välkommen till detta fritidshus i Öland mellan Gränna och Jönköping med närhet till Ölands brygga och Vätterns strand för sköna bad och vackra solnedgångar!

Rött hus med vita knutar som rymmer 36 kvm fördelade på hall, kök, sällskapsrum och sovloft. Sällskapsrummet är öppet till taknocken och har en braskamin för trivsel och värme samt utgång till verandan. I köket finns förutom diskbänk och spis/ugn en vedspis samt matplats vid fönstret mot trädgård och hästhage. Ovanpå köket finner du sovloftet och i hallen finns en garderob samt ett handfat. Utedusch runt husknuten och utedass i fristående byggnad som även har snickarbod/förråd. Gårdshus på ca 12 kvm som har egen altan, gårdshuset nyttjas som sovrum. På ena sidan gårdshuset en vedbod och på andra sidan en vedeldad bastu med plats för 6-8 pers, omklädningsrum och tvättdel med dusch.

Den ljuvliga tomten har flera naturliga uteplatser i skön harmoni med omgivningen, bland annat en uppe på bergsknallen med utsikt över Vättern. Här uppe finns även en förrådsbyggnad med vedskjul.

För dig som vill ha en skön plats att nyttja under sommarhalvåret eller vill skapa din egen åretruntbostad i en härlig miljö!

Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Kontakta mäklaren

Annalil Hammarstedt

Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Mäklare Annalil Hammarstedt, Svensk Fastighetsförmedling Gränna
+46725000270