Griggebo 253

Hållnäs, Tierps kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
26 m²
Tomtarea
2 893 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1971
Driftkostnad
12 264 kr/år

Välkomna till denna mysiga och välskötta stuga som ligger fridfullt till i Griggebo! Här kan du njuta av lugnet på landet efter en tuff arbetsvecka. Stugan består av en storstuga med braskamin, ett sovrum med två sängplatser och ett arbetskök. I uthuslängan finns badrum med dusch och Separett-toalett, gästrum med våningssäng, snickarbod, vedbod, förråd och virkesupplag.

Bor ni här har ni endast ca 10 min till Skärplinge, centralorten där matbutik, distriktssköterskemottagning, bensinstation och restaurang mm finns. Tierp och E4:an ligger ca 30 min bort till Stockholm/Uppsala/Gävle. Busshållplats finns vid uppfartsvägen till huset.

Lövstabruk är ett känt vallonbruk som idag är ett välbesökt utflyktsmål med en fantastisk park, herrgård och orangeri och nås inom en kvart med bil från fastigheten. Här finner du en vacker och bevarad bruksgata med Wärdshus och flertalet hantverkare. För barnen finns ett lekland i gamla kvarnen. I brukskyrkan finns den världsberömda Cahmanorgeln.

Havsbad och smultronställen finns på olika ställen längs kusten tex Ängskär som ligger dryga milen bort. Upplev även Berkinge badet och vildmarkscamping som ligger endast ca 30 min bort med bilen, där ni kan åka vattenrutschbana, äta en bit mat, eller söka lyckan i fiske eller varför inte campa!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tierp

Kontakta mäklaren

Mattias Vallgårda

Svensk Fastighetsförmedling Tierp
Mäklare Mattias  Vallgårda, Svensk Fastighetsförmedling Tierp
+46705570812