Strömmens väg 9

Hanskroka, Värmdö kommun Se på karta

2 490 000 kr

2 790 000 kr -11 %
Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
34 m²
Tomtarea
2 231 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1964
Driftkostnad
24 072 kr/år

I detta sommarparadis på Ingarö, med direkt närhet till hav och natur, hittar vi denna härliga skärgårdsidyll i högt och fritt läge! Med naturen inpå knuten bäddas huset in i grönska och ger dig den där sommaren du aldrig glömmer då du vilar utomhus eller pysslar med ditt senaste projekt. Oavsett om du söker permanentboende eller fritidsboende är detta stället för dig. Här har ni chansen att sätta er egna prägel, renovera eller kanske till och med bygga nytt med ett läge många drömmer om. Gällande detaljplan medger en byggrätt om 60 kvadratmeter huvudbyggnad samt 40 kvadratmeter komplementbyggnad. Huvudbyggnaden erbjuder ett sovrum, vardagsrum, kök och badrum med mulltoa samt en stor altan. Här på altanen njuter du av ditt morgonkaffe och när kvällen kryper inpå dukar du upp för härliga middagar för familj och vänner medan grillen glöder för fullt. Utöver huvudbyggnaden finns en gäststuga på tomten om cirka 10 kvadratmeter. Tomten består av en idyllisk naturtomt som även har plana ytor där barnen kan leka. Här är det bara att slänga på sig tofflorna när du har slut på bär för att gå ut och plocka dina egna blåbär. Vissa år har det till och med dykt upp kantareller på tomten.

Hanskroka Samfällighetsförening har tre båtbryggor i området och föreningen tillämpar kösystem för båtplatserna.

Hanskroka är ett prioriterat förändringsområde (PFO) hos kommunen för att anpassa området för permanentboende där planarbete bedöms kunna påbörjas mellan 2021 till 2025. Planarbete och VA-utbyggnad i dessa områden kommer i huvudsak att pågå fram till åren 2025–2030.

Detta är bostaden för er som vill bo med närhet till natur och badplatser med endast 35 min till Stockholm. Genuina Hanskroka med sina hagar och vikar bjuder på några av Ingarös vackraste vyer. Här har ni från fastigheten tillgång till flera badplatser, båtklubbar och strövområden i härlig skärgårdsnatur. Den närmsta badplatsen i Säbyviken nås på en kort promenad. Busskommunikationerna är goda med busshållplats inom gångavstånd. I Ingarös centralort Brunn finns både matbutik, bensinmack, pizzeria och stor idrottsplats. Ingarö har flera skolor och förskolor bl.a Brunns skola, Fågelviks skola och omtyckta Lemshaga akademi.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Tove Holthausen

Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Tove Holthausen, Svensk Fastighetsförmedling Värmdö