Älgslingan 11

Ingarö - Enkärret, Värmdö Se på karta

3 200 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Tomtarea
3 074 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
29 540 kr/år
Antal besök
3 631
Dagar på Hemnet
6

Nu saluförs detta charmiga fritidshus på Ingarö!

Vi möts av en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor, här finns även en skjutgarderob med spegeldörrar för ytterligare förvaring.
Efter hallen har vi duschrummet med ljusblå klinker och väggar i samma färgskala. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin, handfat med kommod och handdukstork. Golvvärmen sträcker sig via hall och duschrum i form av elslingor.

Bostadens sovrum har ljusa väggar och ett laminatgolv. Här finns även två inbyggda garderober.
I vardagsrummet möts vi direkt av en härlig braskamin som snabbt värmer upp bostaden under vinterhalvåret. Rummet präglas av stora fönsterpartier som släpper in ljus från flera väderstreck och har en orörd skogsutsikt. Köket är sammanvävt med vardagsrummet och ger ett öppet och socialt intryck, härigenom löper ett vackert träfanérgolv av amerikansk lönn. Köket har stora förvaringsmöjligheter, bra arbetsytor och en direkt utgång till uterummet och altanen. Uterummet är inglasat som ger möjlighet att förlänga sommaren.

Längre in på tomten finns ett mindre förråd med renoveringsbehov med chans till ytterligare förvaring.
Välkommen!

Området:
Fastigheten är belägen med direkt närhet till skog och natur, gångavstånd till insjöar och populära Björkviks havsbad som endast är 9km bort.
Det här är ett perfekt läge för er som vill njuta av långa promenader i skogen och samtidigt ha närhet till centrala Stockholm.

Med 5 minuter i bil når vi Brunn där det finns skola, mataffär, idrottsanläggning och bra kommunikationer. Härifrån tar det 25 minuter med buss till Slussen. Ingarö har många fördelar, ett av stor Stockholms bästa havsbad, Björkviks havsbad samt många fina badstränder och insjöar, mycket skog och natur, härliga strövområden, stor idrottsförening Ingarö IF som är stora inom fotboll, innebandy och friidrott. Sedan har vi Ingarö Golfklubb som erbjuder två 18-håls golfbanor. Ingarö är Sveriges 16:e största ö. Besök gärna Ingarö Hembygdsförening för mer information om Ingarö. www.ingarofakta.se

Kommunalt VA är på väg till området, Detaljplan Enkärret PFO 16 fick laga kraft 2020-07-29. Planen är att börja med VA-utbyggnaden januari/februari 2021.

Nya generösa byggrätter med chans att bygga upp till 200 kvm + komplementbyggnad på 60 kvm.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 22
  okt
  Imorgon
  Anmäl dig till mäklaren för visningstid
 • 25
  okt
  Sön 25 okt kl. 11:00–11:45
  Öppen visning, välkommen! Föranmäl gärna ditt intresse.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.