Jaktviksvägen 38

Kallax, Luleå kommun Se på karta

1 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
2 099 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
17 445 kr/år

Är du ute efter en fastighet med bra läge där du kan bygga ditt drömhem?

På denna fastighet i populära Kallax är möjligheterna näst intill oändliga. På den 2099 kvm tomten finner du i dagsläget en mindre stuga på 50 kvm, inrett kök med diskmaskin, kyl/frys + extra frys, ugn med inbyggd mikrovågsugn, charmig fullt fungerade vedspis, badrum med dusch och tvättmaskin, öppenspis, sovrum och en trevlig inglasning. Bytt golv samt tilläggsisolerat runt 2018.

Landstigningsplats för båt intilliggande hamn, promenadavstånd till badplats. Fiber indraget till tomtgräns men ej inkopplat.

I närområdet finner du flertalet barnfamiljer och i byn Kallax finns det en fiskehamn. Bredvid fiskehamnen ligger KSSF som är en hamn för dem som har stuga i skärgården nära Kallax, dvs Kallaxön, Granholmen eller Bergön. På vintern plogas en isväg ut till dessa öar. (lulea.se) Kallax består av Kallax tätort, fritidshusområdena Jaktviken och Lulnäsudden, Luleå airport samt omgivande landsbygd.
Byn har en välbevarad bykärna med kulturhistoriskt värdefulla byggnader. Kallax by ligger ca 10 km söder om Luleå centrum.

Tveka inte att höra av dig vid intresse eller frågor!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Luleå

Kontakta mäklaren

Alicia Königsson

HusmanHagberg Luleå
Mäklare Alicia Königsson, HusmanHagberg Luleå
0730284341