Sälleryd 425

Karlskrona kommun Se på karta

450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
5092 m²
Driftkostnad
6 000 kr/år
Antal besök
12 512
Dagar på Hemnet
22

Nu finns det tillfälle att förvärva en fastighet som ligger som en liten oas i vackra och rofyllda omgivningar. Det känns nästan overkligt att nå fram till vägens slut och finna denna fantastiskt vackra plats. Väl där, hittar vi ett hus placerat om en drygt 5000 kvm stor skogstomt. Huset består av entréplan med ett större vardagsrum med kamin och synliga takbjälkar kombinerat med ett enklare kök. Hall och ett toalettrum med mulltoa och handfat. På övervåningen har vi ett loft med gott om plats för sängar och i anslutning en takterrass i söderläge. På gaveln mot norr har vi ett vidbyggt garage. Det finns också en vedbod och ett pumphus på tomten. Ett otroligt charmigt och spartanskt boende, för den som söker lugn, ro och den energi naturen ger.

Trakten kring Sälleryd är fantastiskt vacker och uppmuntrar till ett rikt friluftsliv. Sjöar för bad, fiske och vandringsleder finns i närområdet. Föredrar man havet är det nära till både kusten söder om Kalmar och till Karlskrona skärgård. Det finns en liten förskola som drivs i privat regi i Sälleryd och all övrig service hittar man i Karlskrona. På ca 3 timmar når man Malmö/Köpenhamn.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

I coronatider tänker vi på hälsan först och främst. Vill man ha privat visning så ordnar vi det. Vid bokade visningar försöker vi sprida ut deltagare och håller avstånd.

Välkommen att boka tid för visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Martin Florén

Egendomsbyrån AB
Mäklare Martin Florén, Egendomsbyrån AB