Simmesjö 17, stuga Nr 18

Länghem, Tranemo Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
32 m²
Tomtarea
1 500 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1963
Driftkostnad
11 524 kr/år
Arrende
7 200 kr/år

Drömmer du om det enkla sommarlivet omgiven av en miljö med en härlig kombination av skog, vatten och natursköna landskap? Då bör du läsa vidare då vi nu har fått förmånen att få hjälpa till med försäljningen av detta trevliga arrendeställe vid bad- och fiskevänliga Simmesjö.

Arrendestället har mycket fin potential att bli en trivsam och njutbar semesterhemsidyll under årets varmare månader då här finns ett fullutrustat badrum med riktigt vattenklosett och dusch men också flera sängplatser för besökande familj och vänner i de båda gäststugorna. Huvudstugan är välplanerad och inhyser idag ett stort sovrum som går att omvandla till två, badrum, vardagsrum, förråd/ skafferi och ett litet kök med utgång till inglasade altanen. Sjöutsikt får du både från flera invändiga rum men även från altanen samt dess inglasade del och goda förutsättningar för många att vistas samtidigt här finns.

Här kan du njuta av lugn och ro, stjärnklara kvällar, sjön och dess glittrande vatten samt det rika djur- och fågellivet som omger fastigheten. Nu under tidig vår kan du förvänta dig sköna stunder utomhus till kvittrande toner och att nuvarande arrendatorer döpt sommarboendet till "Paradiset" känns inte alls svårt att förstå. Till mångas glädje kan vi även informera om att fiber är indragen.

I området finns fina strövområden, perfekt för dig som tycker om att plocka bär såsom blåbär och lingon men även svamp, en kortare biltur leder dig också till fler bad-/ fiske vänliga sjöar för dig som vill ha möjlighet till variation eller som vill hitta nya smultronställen att besöka i omgivningarna. Ett guldläge för er som ställer höga krav på läget.

Välkommen att kontakta mäklaren för tidsbokning av privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga