Plommonstigen 3

Larvi, Landskrona kommun Se på karta

325 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
2 rum
Boarea
35 m²
Tomtarea
580 m²
Driftkostnad
5 500 kr/år
Arrende
4 284 kr/år

Bakom den röda träfasaden finns denna charmiga kolonistuga på 35 kvm med indragen el & vatten med närhet till risficka och parkering precis utanför kolonin. Interiört bjuds det på öppna ytor med rymligt kök och utrymme för att kunna duka upp långbord om vädret skulle svika. Nuvarande ägare har öppnat upp väggen mot verandadelen där fönsterpartierna släpper in underbart ljusinsläpp.
På tomten finns en extra byggnad på ca 13 kvm fördelat på redskapsförråd samt en separat del med utrymme för mulltoalett, dusch och garderober.
Tomten är fantastiskt välplanerad med flera olika rum och detaljer med vackra blommor som till exempel Leonardo da Vinci ros, häckar av murgröna, hortensia buske, äppelträd, körsbärsträd och välklippt häck längs med tomtgränsen samt underbara uteplatser i flera väderstreck. Tomten angränsar endast i norr till två andra kolonier och är belägen på fritt läge med gång-och cykelbana runt omkring.
Kolonin överlåts inklusive redskap och inventarier med undantag för några personliga saker. Som köpare måste du vara bosatt i Landskrona kommun.
Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Landskrona

Kontakta mäklaren

Louise Tygård

SkandiaMäklarna Landskrona