Trivsam stuga i natursköna Lauker med gäststuga och förråd.

Lauker, Arvidsjaur Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Tomtarea
1 347 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
10 036 kr/år

Oavsett om du är fiskefanatiker eller livsnjutare har denna trivsamma fritidshusfastighet något att erbjuda!

Tänk dig att vakna upp till utsikten ut över Laukersjön tidigt en vintermorgon, tassa upp och tända en värmande brasa i kaminen och fortsätta njuta av samma vy från matplatsen med en värmande dryck. Låt resten av familjen ta sovmorgon innan det är dags för frukost som dukas upp på köksbänken. Sen är det bara att starta upp skotern för att komma sig ut och pröva fiskelyckan. Du kan välja att åka ut en tur på Laukersjön eller ta dig vidare till Östra Kikkejaur, båda sjöarna har mycket fina fiskevatten och du kommer inte bli besviken.

Väl tillbaka hängs alla blöta skoterkläder på tork och frusna händer och tår blir snart varma från den sköna värmen braskaminen utstrålar. Samla sedan familjen för en middag och avrunda kvällen med en brasa ute vid eldstaden eller uppkrupen i soffan med en bra film på teven. Kanske utmanas det till kortspel bland nattsuddarna i ena stugan medan dom som föredrar en tidig kväll släcker ner och laddar om för en ny dag.

För den som letar badvänlig strand finns det bara en kort tur från fastigheten en fin sandstrand att nyttja som nås med både bil och båt. Till hösten blir det skönt att ta med sig bärkorgen ut till skogs för att fylla upp och kunna tillaga sylt till måltiden och paj till efterrätten, vilken skatt!

Laukersjön är en fiskrik sjö som har sik, sellak, laxöring, abborre, gädda och lake.
Fiskekort för Laukersjön, Skvertjärn och Kåtatjärn löses hos Laukers fiskevårdsförening.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur