Branta Liden 33

Lerum - Aspenäs, Lerum Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
32 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 600 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
25 282 kr/år
Arrende
32 000 kr/år
Antal besök
15 877
Dagar på Hemnet
20

Högst upp på Branta Liden finner vi denna idyll, fridfullt belägen i natursköna omgivningar. Tomten upplåts med arrenderätt av Lerums kommun och är bebyggd med ett mindre charmigt fritidshus på ca 45m2. Det finns även en fristående gäststuga med indragen el, en kombinerad vedbod/verkstadsbod samt ett litet växthus.
Invändigt finner vi hall, ett mindre kök med tillhörande matplats, vardagsrum, ett sovrum samt toalett med mulltoa samt dusch. Köket har en vedeldad kamin för såväl en extra mysfaktor som ett härligt värmetillskott under kalla vinterkvällar. På husets västra sida finns en upphöjd altan med och vid infarten en mindre stenlagd uteplats vid berget med plats för utemöbler. Vatten tas ur borrad brunn.

Härlig grönskande och väl uppvuxen trädgårdstomt med ett flertal rhododendronbuskar och här finns möjlighet för den som vill att utöva sitt trädgårdsintresse.
Omgivningarna med närhet till Goråsbergen och sjön Aspen erbjuder fantastiska möjligheter till naturupplevelser samt bad och båtliv. I området finns ett flertal promenadstigar och bergssidorna som kantar området är ett välkänt tillhåll för klättringsintresserade från hela Göteborgsområdet. Ett stenkast från området ligger Aspenäs Herrgård med konferensanläggning och restaurang samt café och hela Lerums centrum med sitt fulla utbud nås via en biltur på ca 10 minuter.

Direkt när man kliver ur bilen slås man av lugnet och den vackra läget. Perfekt plats att ta sin tillflykt till under en semestervecka eller weekend när man vill koppla av från storstadens stress och larm och bara vara och ladda batterierna. Måste upplevas på plats, varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.