Ångbåtsbacken 3

Löparö, Norrtälje kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Tomtarea
1 980 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
7 100 kr/år

Här har ni nu äntligen möjligheten att förvärva ett väl omhändertaget fritidshus på den otroligt vackra skärgårdsön Löparö. Med ett fantastiskt läge på ön och utmärkt utsikt över havet kan du få maximal återhämtning och avkoppling i en lugn miljö. Goda kommunikationer till huset där bilfärden från Stockholm tar ca 1 timme samt ytterligare 5 minuter med båt.

Fastigheten ligger på en generös natur-/trädgårdstomt om hela 1 980 kvm. Det är en fin kuperad tomt med dels en plan gräsyta vilket passar utmärkt för lek och spel. Längre upp på tomten finns mer natur-/skogstomt som dessutom ligger på en höjd vilket skapar en trivsam atmosfär. Huset består av ett allrum med en eldstad som höjer mysfaktorn under kalla höst-, vårdagar, kök, toalett, och ett sovrum. Totalt finns 6 st bäddplatser inkl. bäddsoffa. Fastigheten har tillgång till sommarvatten via samfällighetsföreningen. På fastigheten finns även ett mindre hus som med möjlighet att skapa flera sovplatser. Det finns också en förrådsbod samt en vedbod.

Ca 100 meter från fastigheten ligger bryggan där man har båtplats via samfällighetsföreningen. Bryggan är även utrustad med en badstege och ligger som sagt inom badrocksavstånd vilket passar utmärkt om du vill ta ett svalkande bad på sommarens varma dagar. Båtplatsen ligger geografiskt väldigt bra till och du tar dig snabbt ut till olika skärgådskrogar eller så kan du lägga till på en fin klippa för att tillbringa dina lata dagar på. Ni kan bl.a. ta er till Högmarsö och besöka den mycket uppskattade restaurangen som finns där. Annars finns även Svartlöga, Rödlöga, Norröra eller Söderöra där en gång den älskade film och TV-serien Saltkråkan spelades in.

Resan till fastigheten börjar med att parkera bilen i Vettershaga. Här har ägaren till denna fastighet en båtplats vid en brygga och båtturen till Löparö tar ca 5 minuter. En tydligare beskrivning ges vid anmälan till visningen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Linus Thor

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Linus Thor, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-162 77 01