Blivande avstyckning från Hammarvägen 6

Malexander, Boxholm Se på karta

1 400 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
500 m²
Byggår
1850
Antal besök
4 729
Dagar på Hemnet
15

På en lummig och härlig trädgårdstomt mitt i sommarparadiset Malexander finner vi detta fina sommarboende i absolut toppskick. Huset är uppfört i timmer och är troligen byggt redan på 1850-talet.

Varma sommardagar spenderas i den lummiga trädgården med insynsskydd och gott om plats för lek och avkoppling. Här kan du njuta av en kopp kaffe i solen med humlornas surr och väldoftande liljekonvaljer som sällskap. När dagen blir för het når du badsjöarna Sommen och Axsjön med endast en kortare promenad, för ett svalkande dopp innan kvällens grillmiddag.

Huset bjuder på ett omsorgsfullt renoverat allrum med trägolv och vedspis. Ljust och trevligt kök med öppet till nock samt utgång till trädgård. Sovrum med ljusa färger och utgång till trädgård. Badrum med toalett och dusch. Sovloft på ca 12m².

Fastigheten är under avstyckning från fastigheten Malexander 1:5 och tillträde kan ske först när avstyckningen är godkänd och klar. Enligt överenskommelse med säljaren så kommer köparen att få möjlighet att nyttja huset redan under sommaren om så önskas.

Välkommen till detta sommarparadis.

All information inklusive försäljningsbroschyr/prospekt kommer att finnas digitalt på nätet innan visningarna. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas försäljningsbroschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby