Mångberg 569

Mångberg Holen, Mora Se på karta

750 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Tomtarea
1 356 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
2 190 kr/år
Antal besök
4 546
Dagar på Hemnet
14

På höjden i Mångberg finner ni denna fritidshusfastighet med trevlig utsikt. Huset består av två rum, ett kök och ett badrum. Bekvämligheter med el, vatten från egen borrad brunn och mulltoalett inomhus. Oavsett om det är vinter eller sommar kommer detta fritidshus att vara favoritstället som ni kommer längta till under arbetsveckorna. Här finns det gott om plats tack vare den fristående gäststugan på berget, så bjud in gäster eller låt dom större barnen få ett eget kryp in. Stugan har sängplatser och el för uppvärmning.
På baksidan av huset finns en inglasad altan som kan nyttjas större delen av året.

När vädret är lite kyligare kommer insatskaminen värma riktigt gott och hur mysigt är det inte att sitta samlade vid middagsbordet och lyssna på en knastrande brasa.

Mångberg är en levande fäbod med mycket aktiviteter och gemenskap! Badplats vid Mångbergsdammen med stora gräsytor för picknickfiltar och flertalet parkbänkar finns. En solig plats för årets varma dagar. Runt i området finns det fina leder för vandring eller en MTB tur. Vid Gesundaberget som inte ligger långt bort finns downhill, vandring upp på berget och under vintertid både längdspår och alpin skidåkning. Tomteland för aktiviteter med olika shower. För den som gillar fiske finns b.la Mångbergssjön, Umsisjön, Mångån och Ekorrån - se mer på www.sollero-fvof.se.
Det är fäbodlaget som sköter om skötsel för badplatsen. För dig som vill vara delaktig i fäboden kan du bli medlem i fäbodlaget, läs mer på deras hemsida om Mångberg och vilka aktiviteter m.m som finns i området.
https://www.mangberg.se/

Välkommen att trivas!

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling