Norrlindsjö 233

Matfors, Sundsvall Se på karta

895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Tomtarea
1 434 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
7 406 kr/år
Antal besök
10 225
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till Norrlindsjö 233 och denna pärla!

Här har vi ett fritidshus med fint och insynsskyddat naturnära läge med härlig utsikt över Lindsjötjärn, som erbjuder både badmöjligheter från bryggan och fiske av ädelfisk som öring och röding. I skogen runtom finns både bär och svamp. Ett idealiskt läge när man vill komma bort från stan för en stund men ändå med kort bilresa på cirka 25 minuter från centrala Sundsvall.
För den odlingsintresserade finns det här goda möjligheter. Tomten bjuder även in till lek och trevliga sammankomster som tillexempel midsommarfirande då det är gott om ytor för det.

Stugan är väldigt charmig och har trägolv och genomgående ljusa ytskikt. Fint ljusinsläpp av fönster från alla väderstreck. Öppen planlösning mellan kök och allrum. I allrummet finns eldningsbar öppen spis som ger både värme och hög mysfaktor. Från allrummet finns utgång till den rymliga altanen som erbjuder flera umgängesytor och fin utsikt mot vattnet. Utöver stugan så finns här en gäststuga som rymmer flera sovplatser och en förrådsbod med intilliggande toalettrum med mulltoalett.

Här vill man bara vara och njuta av lugnet, vattnet och den fina naturen runt om.

Varmt välkommen att anmäla Er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sundsvall