Säl 246

Mockfjärd, Gagnefs kommun Se på karta

325 000 kr

375 000 kr -13 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
24 m²
Tomtarea
1 318 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
500 kr/år

Välkomna till ett modernt och välplanerat mindre fritidshus i en levande fäbod med gångavstånd ner till vackra badsjön Lövsen!

Den lilla funkisstugan fördes upp så sent som år 2014 och är belägen i ett högt läge med vacker utsikt över sjön Lövsen och vackra ängsmarker.

Stugan är utrustad med allrum kombinerat med modernt kök samt ett smart planerat sovrum med våningssängar och garderober. Stugan är utrustad med stora fönsterpartier för att maximera ljusinsläppet, snyggt inrett med paneltimmervägg och en fin kaklad stenvägg vid en värmande gasolkamin.

Fastigheten står på skogstomt med bra utrymme för eventuella framtida trädgårdsplaneringar eller markberedning. Här finns sommarvatten som delas med grannar och en mindre solcellsanläggning för en bekvämare vistelse med tv, mobilladdare och kaffebryggare etc. På tomten står förutom stugan även en förrådsbyggnad med duschutrymme samt ett separat torrdass.

Från stugan kan man ta sig genom fäboden via kort promenadsträcka om ca 900m ner till en vacker badplats vid sjön Lövsen! Under sommartid så är detta en minst sagt levande fäbod med härligt midsommarfirande, betande kossor och hästar mm.

Ta chansen att förvärva en semesterbostad för sommarens lediga helger och kontakta ansvarig mäklare för att komma på en fysisk eller digital visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Kontakta mäklaren

Moa Lindström Skogman

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mäklare Moa Lindström Skogman, Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
073-085 88 38

Visningstider

  • 3
    jul
    Sön 3 jul kl. 12:30–13:15
    Anmälan krävs, fyll i anmälan direkt via hemsidan eller kontakta kontoret 0241-52010! Välkomna.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.