Pålsundet 4

MÖRKÖ, Södertälje Se på karta

695 000 kr

950 000 kr -27%
Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
3 000 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
9 200 kr/år
Arrende
40 000 kr/år

Välkommen till ett arrende på vackra Mörkö, här vid Pålsundet ligger ett solgult välskött hus med fin utsikt över Pålsundet. Här har man ett härligt fritidsboende med en ny Contura braskamin, eget vatten och avlopp.

Invändigt har huset renoverats de senaste åren och känns modernt och trevligt. Ett bra arbetskök med elspis och kyl. Sovrum med plats för två enkel sängar eller en dubbelsäng. Ljus trevlig storstuga med plats för sällskapsdel med soffa vid braskaminen och ett matbord vid de fina fönsterpartiet i väster. Till huset finns även en friggebod med mulltoalett och ett förråd. Förrådet kan enkelt göras om till gästrum. På den fina trädgårdstomten i väster har man eftermiddagssol och kvällssol som går ner över Pålsundet. Vill man bygga ut huset eller göra en altan i väster är det säkert möjligt att få bygglov då husen ligger utom planlagt område och några av husen i närområdet är större.

Vid vattnet på andra sidan grusvägen och åkern, ca 100 meter från huset, har man egen fin flytbrygga med plats för två båtar och självklart möjligheten att bada från badstegen! Här i sundet kan man fiska och leka med båtar. Har man en lite större motorbåt kan man lätt få en fin utflykt till Oaxen eller Trosa.

Mörkö är en ö med väldigt vacker natur. Här finns några fina bondgårdar med djur som går och betar i området. Vill man går det säkert att t ex hitta stallplats. Pålsundet ligger ca 45 minuter från Stockholm med bil alternativt kan man åka pendeltåg och buss från Järna, ca 1,5 timme som stannar ca 1,7 km från huset.

Läs mer hos mäklaren
Tradition Fastighetsmäkleri AB