Närlunda koloniförening u.p.a. stuga nr 83

Närlunda, Helsingborgs kommun Se på karta

265 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Tomtarea
272 m²
Driftkostnad
4 667 kr/år
Arrende
4 437 kr/år

I en tyst, lugn och grönskande oas ligger detta trevliga koloniområde. Här är man fortfarande nära stan men ändå så att man känner känslan av att vara ute i skog och natur. Då man har underbara Jordbodalen precis runt hörnet.
Denna härliga kolonin ligger på en hörntomt som är på ca 272 kvm. Trädgården består av många olika rum. Här finns tre mysiga trädäck för att kunna följa solens strålar hela dagen. Den underbara trädgården är som vackrast under vår/sommar då allt står in blomning och doftar gott. I trädgården finns 4 odlingslådor, 4 äppelträd, 1 plommonträd. Här finns även björnbär, rabarber,vindruvsrankor omgärdar ett av trädäcken. Fina blommor och fina buskar, rosor mm.
Vi välkomnas in i den underbara stugan som är på ca 40 kvm. I stugan finns ett fint kök med matplats, ett vardagsrum som badar i ljus och ett sovrum. Som ett extra lyx finns här även en toalett med pottipotti.

Alla möbler och inventarier inne i stugan ingår.
Utemöbler som ingår: loungeset, + 2 set med bord och 2 stolar

På tomten finns ett förråd med komplett trädgårdsutrustning, verktyg, gräsklippare mm som ingår i köpet.

Vad koloniägaren har gjort: Trädäck i solen 2019, trädäck runt vindruvorna-plank satt 2020, målat staket 2020, 2 st nya grindar 2020, målat alla knutar 2021, alla fönsterkarmar och knutar-nytt kitt, målning mm alla fönster 2021, lagt nytt golv i ”toaletten”, hallen-ekparkett., nymålade fönsterbläck och nymålat verandagolv 2021.

För att köpa en koloni måste man vara skriven i Helsingborgs kommun.

Varmt välkomna på visning till denna underbara oas!!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Eema Jakus Strand

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Eema Jakus Strand, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-4064828