Närsen 30

Nås, Vansbro kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
1 400 m²
Byggår
1960
Energiklass
G
Driftkostnad
30 935 kr/år

På höjden i Nås finnmark, inte långt ifrån sjön Närsen och en bit utanför byn Lindesnäs ligger detta charmiga fritidshus. Nuvarande ägare nyttjade det först så, till fritidshus, innan de sen flyttade hit permanent, och har bott här de senaste 25 åren. Här erbjuds nu en charmig timmerstuga i souterräng ihopbyggd med det fina timrade gästhuset och några fint utspridda byggnader på tomten i form av ateljén, växthus, vedbod och förrådsbod med dass.
I bostadshusets övre plan erbjuds ett välutrustat, lantligt kök med vardagsrum i öppen planlösning intill. Här har man med öppenspis med insats som värmer bra. Precis utanför köket finns en inglasad altan med en ostört läge som har rogivande vy över skogsgläntan. Framför den hittar vi den prunkande trädgården som tagits väl omhand och fått sin utformning av nuvarande ägare och blommar från tidig vår till sen höst. Här har man bott permanent och enkelt med utedass, men anpassat bostaden med bekvämligheter så som el, vatten till dusch och matlagning via ny borrad brunn samt den vedeldade kaminen som hjälper elementen. Gott om förvaringsmöjligheter i vedbod, förråd och utedass, ateljé för din hobby samt en timrad stuga som kan bli extra sängplatser för övernattande gäster.

Stugan ligger belägen på ostört läge på höjden i byn Närsen, men ändå inte långt från sjön Närsens fina sandstrand. Med endast en handfull fastigheter innan din, och som sista huset på vägen kan detta bli en plats för att hämta andan från vardagen utan att blir störd av några grannar..

Välkomna med er anmälan via hemsidan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Karin Liss

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Karin Liss, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
+46768512040