Aspviksvägen 8

Örsö, Österåkers kommun Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
1 964 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1995
Driftkostnad
16 000 kr/år

Vill du också vakna till måsarnas skri och solens strålar, och gå ner till havet och dricka morgonkaffet. Med närhet till "Sandviken" finner du detta fritidshus som är totalrenoverat och redo att användas av sin nya ägare.
Husets 45 kvm rymmer mycket, ett generöst duschrum, kök med matplats samt ett sovrum. Det finns även två stycken förråd på tomten samt ett nybyggt och nymålat dass.

Tomten är lättskött med inslag av natur och gräsytor lagom till badminton, krocket eller annan lek med boll, på tomten njuter du nedsjunken i en skön solstol eller tillsammans kring en matgrupp. Till midsommar bjuds det upp till gemensam dans kring den blomsterprydda midsommarstången på ängen bara 2 minuter bort.

På Örsö bor du havsnära! När du svängt av Tranviksvägen på Ljusterö och kör in på Staveströmsvägen gör havet sig påmint direkt, den charmiga Staveströmsvägen tar dig längs strandlinjen, genom vacker natur med storslagna ekar och bebyggelse av både äldre och nybyggda hus. Väl framme har du båthamn med ångbåtsbrygga som trafikeras av Waxholmsbolaget.(går ej vintertid om isen ligger) Från Örsö Backe kan du ro över till Karlsro på bara några minuter.
På ca 1,5 timme tar Waxholmaren dig till eller från Stockholm och du tillåts njuta av vår vackra skärgård. När du blir sugen på det där lilla extra hittar du det i Ljusterös gårdsbutik och i Linanäs har du skärgårdskrogar som bjuder på god mat och underhållning . Har du egen båt kommer du till populära Grinda värdshus med två restauranger eller till Svartsö där du handlar dina matvaror.
Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Stockholm. Detta är en bostad där du har alla förutsättningar att njuta i lantlig och havsnära miljö.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Kontakta mäklaren

Désirée Tengberg

Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
Mäklare Désirée Tengberg, Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
+46706052562