Esshulta Solgläntan 1

Otterbäcken, Gullspångs kommun Se på karta

950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
27 m²
Tomtarea
1 540 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
7 455 kr/år

På 60-talet tog byggmästare Andersson med sina barn på en cykeltur utmed en ringlande grusväg ner till kanten av Vänern och berättade att just här skulle han bygga ett fritidshus till sin familj. Så börjar historien om Esshulta Solgläntan 1! Genom åren har familjen njutit av både soluppgångar och solnedgångar över Vänerns horisont, härliga naturupplevelser både på land och i vatten och rogivande stunder i hängmattan under björkarnas sus. Nu är det dags för en ny ägare att få skapa sina sommarminnen av denna lilla pärla vid Vänern.
Stugan är bra disponerad på sina 27 kvadratmeter med storstuga som har öppen spis och luftvärmepump, klassiskt och fräscht kök i direkt anslutning samt både sovrum med plats för två sovplatser och ett mysigt loft med ytterligare två. Under säsong finns en altan med tak att njuta av och även här finns en öppen spis.
Gäststugan, som har trädäck utanför, har idag två sovplatser och utrymme för förvaring. Från båda stugorna har ni en underbar panoramautsikt över Vänern och öarna utanför!
På tomten finns även en jordkällare samt förrådslänga med utedass och vedbod. Fiber finns!
Cykelavstånd till Otterbäcken med dess hamn och utbud och Sjötorp med Göta Kanal ca 5 minuter med bil samt Gullspång ca 10 minuter.
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

Kontakta mäklaren

Janina Gustafsson

SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
Mäklare Janina Gustafsson, SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
072-0758804