Nyproduktion

Hjortstigen 10C

Sälen - Orrliden, Malung Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
24 m²
Biarea
8 m²
Uteplats
Ja
Avgift
873 kr/mån
Nyproduktion

På södervända tomter, högst upp i Orrliden med utsikt över Tandådalen och Hundfjället ligger Utsikten Orrliden. Projektet består av 54 par- och attefallshus i bostadsrättsform med stora fönsterpartier och väl tilltagna altaner för att göra det mesta av utsikten och söderläget. Parhusen har fyra sovrum, två badrum, ett på varje våningsplan och ett öppet kök/vardagsrum med utgång till den stora altanen. Attefallshusen är smart planerade med öppet kök/vardagsrum med stora glaspartier ut mot altanen, sovrum med plats för förvaring och dubbelsäng, badrum samt sovloft. I området går längdskidspåren och skoterspåren förbi på vintern. Några hundra meter bort stannar idag skid- och badbussen. Till backarna i Tandådalen är det ca tre kilometer och till Hundfjället ca fyra kilometer. När våren och sommaren kommer flyttar man gärna ut på de stora altanerna och njuter av solen. Det är enkelt att ta sig ut till någon av alla uppmärkta cykelstigar som passerar i närområdet. Varje hus har vattenutkast för att enkelt kunna göra rent cyklar och liknande. Till varje bostad hör 2 parkeringsplatser med elstolpe samt en uppställningsplats för skoter.

Beräknat tillträde för lägenhetsnummer 33,35, 39-47, 40-44 vecka 4 2022 & för lägenhetsnummer 6-20 vecka 35 2022.

Läs mer om projektet på fastighetsmäklarens hemsida.
FÖRSÄLJNING I PROJEKTET PÅGÅR FÖR FULLT
SE BOSTADSVÄLJAREN UNDER FLIKEN LÄNKAR FÖR VILKA BOSTÄDER SOM FORTFARANDE ÄR TILL SALU.

Parhus 2 995 000:- Fast pris
Attefallshus 1 695 000:- Fast pris

Under fliken DOKUMENT, finns bofaktablad (planritningar), rumsbeskrivning, kostnadskalkyl, stadgar, sektionsritningar, situationsplan samt annan nyttig information.

I INTÄKTSKALKYLEN under fliken DOKUMENT ser ni en beräkning från Skistar Living på vilka hyresintäkter varje bostad kan tänkas ha. OBS, en intäktskalkyl görs för att ge en vägledning om vilka intäkter bostaden kan tänkas inbringa. Det är dock ingen garanti från varesig säljare eller Skistar Living.

I KOSTNADSKALKYLEN på sida 7 så ser ni lägenhetens beräknade driftkostnad, det ser ni även under KOSTNADER.

Beräknat tillträde för lägenhetsnummer 33,35, 39-47, 40-44 vecka 4 2022 & för lägenhetsnummer 6-20 vecka 35 2022.

Alla renderade är vägledande och kan skilja sig mot verkligheten. Byggherren förbehåller sig rätten till förändring om det krävs.

Juridisk person tillåten som köpare.

När du hyr ut i 2:a hand får du ett schablonavdrag på 40 000 kronor vid uthyrning av privatbostad eller hyresrätt. Du får dessutom göra avdrag för den avgift eller hyra du själv betalar för den del du hyr ut, om du hyr ut en bostadsrätt eller hyresrätt. Klicka på länken till skatteverkets hemsida för att läsa mer.

Läs mer om bostaden
Wise Fastighetsförmedling