Nyhyttan 119

Säter, Säters kommun Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
30 m²
Tomtarea
10443 m²
Driftkostnad
1 875 kr/år

Nog kan man föreställa sig hur livet på gården var för 100 år sedan. Här finns möjligheter för den som vill ha ett härligt torp på landet som fritidshus eller för den som vill bygga ett permanentboende på den stora tomten.

Lada och äldre stallbyggnad hör också till och vatten och el är indraget. Det finns arrende på båtplats som gäller till den 31/12 i år. Nytt avtal håller på att förhandlas med förhoppning om nytt avtal på plats inom kort.

Fastigheten är i behov av renovering men har enorm potential för den som vill ta sig an detta objekt!

I området är det blandad bebyggelse med både fritids- och permanentboende. Området ligger utanför detaljplanelagt område och kommunalt vatten och avlopp erbjuds inte utan man är hänvisad till enskilda anläggningar för vatten och avlopp. Vatten finns via bysamfällighet och är anslutet och framdraget till husliv.

Lugnet som omger Nyhyttan och den här delen av Säter är oslagbart! Ta med en vän och ge dig ut på någon av de många stigar som finns bara ett stenkast från huset eller ta med dig en kopp kaffe och slå dig ner vid vattnet och njut av ljudet från sjön. Här är det lätt att trivas!

Nyhyttan ligger ca 15 minuter utanför centrala Säter. I Säter finns all närservice man behöver med bank, matbutiker, café, restauranger, butiker samt friskvård och gym. Här finns också padelbanor, golfbana och simhall. Från Nyhyttan har man också 25 minuter till Romme Alpin för fantastisk skidåkning.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Säter

Kontakta mäklaren

Victoria Ohlsson

Svensk Fastighetsförmedling Säter
Mäklare Victoria Ohlsson, Svensk Fastighetsförmedling Säter
022553660