Tokebäcken 5

Sjuntorp, Trollhättan Se på karta

600 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Tomtarea
1 309 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
7 743 kr/år

Varmt välkomna till Tokebäcken 5 och detta trevliga fritidshus. Här erbjuds ett boende med charm och karaktär samt en fantastisk tomt om 1309 kvadratmeter. Ett härligt hus som har använts av flera generationer som ett sommarställe som erbjuder total avkoppling men även mycket lek och äventyr för de yngre. En perfekt plats att njuta på, fågelsången ackompanjerar dig när du påtar i trädgården. Ta med fikakorgen ner till sjön och njut av vågorna, passa även på att ta en simtur.

Även utvändigt finns det mycket att gilla med detta fritidshus. Här finns bland annat en mysig uteplats med plats för grill och matbord. Huset står på en vacker och välskött tomt med träd, buskar och välskött gräsmatta.

Här erbjuds ett naturnära läge med närhet till bland annat badplats och vackra skogspartier med både bär och svamp. Tycker du om att fiska finns det gott om fisk i Gravlången. Bäst med en liten båt eller sätt dig i strandkanten med ett metspö, kanske en liten abborre nappar på kroken. Gravlången hittar ni 100 meter från huset och Sjuntorp ligger bara tio minuter bort. Från Trollhättan är det cirka en halvtimme till Tokebäcken. Den här chansen får ni bara inte missa!

Vi ses på Tokebäcken 5!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan