Blåsarliden 2

Skärhamn, Tjörns kommun Se på karta

3 300 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Tomtarea
210 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
23 300 kr/år
Antal besök
12 719
Dagar på Hemnet
14

I spännande läge med en mysig trädgård välkomnas du till Blåsarliden 2. Mitt i Skärhamns pittoreska skärgårdskärna, bara ett stenkast från både badplats och småbåtshamn. Husets boarea är 52 kvm samt med en ovanvåning om ca: 45 kvm golvyta.

Det lilla, oerhört charmiga huset har renoveringsbehov men med nytt badrum. Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende antingen som fritidshus eller för att bo året runt. Parkering finns på framsidan av huset och det finns ett mindre sovrum på entréplan och gott om sovplatser på ovanvåningen.

När andan faller på tar man handduken med sig och går den korta promenaden ner till havet. Om kvällarna sätter man sig gärna i trädgården med något värmande i glaset och njuter av livet och rörelsen från samhället runt husknuten med kvällssolen i ansiktet.

Här bor man lika bra året om som endast om somrarna då Skärhamn lever upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt.

Endast 20 minuter från Stenungsund och ca en timmes bilväg från Göteborg. Bra kommunikationer med buss.

Varmt välkomna till en riktig skärgårdspärla!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Kontakta mäklaren

Erik Hansson

Fastighetsbyrån Tjörn
Mäklare Erik Hansson, Fastighetsbyrån Tjörn
0702-647215