Logstigen 10

Södertälje kommun Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
25 m²
Tomtarea
230 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
3 755 kr/år
Arrende
3 650 kr/år

Charmig kolonistuga i Torsjödals natursköna koloniområde, med avgränsningar mot grönska och natur. Här har du en trevlig välvårdad tomt samt en kolonistuga om ca 25 kvm. Själva huset är kvadratsmart och utrustad med kök, allrum/sovrum som kan möbleras efter behag. Torsjödals har det perfekta läget mellan Nykvarn och Södertälje, hit tar man sig på ca en kvart med buss från endera ort.

Med skogen och ängarna som grannar hittar du denna mysiga stuga i Torsjödals natursköna och populära koloniområde. Passa på att förvärva denna kolonistuga och skapa dig en egen oas av blommor, fruktträd och grönsaker. En grusgång leder dig till den välvårdade och charmiga stugan som har ett enklare kök med plats för ett mindre matbord och ett allrum/sovrum som kan möbleras med såväl soffa/bäddsoffa och fåtöljer som matbord och byrå. Vid den charmiga Husqvarnaspisen kan man elda och lyssna till knastrande veden samtidigt som man sitter i favoritfåtöljen och njuter av en bra bok en sen höstkväll.

Exteriört väntar även gott om förvaring i det fristående förrådet som med fördel kan göras om och användas som gästrum. Du förfogar över ca 230 kvm tomt, grillen placeras gärna på den fina stenlagda uteplatsen, här finns gott om plats för vänner och bekanta att umgås en varm sommarkväll. Här finns flera odlingskragar att odla i - perfekt för den med gröna fingrar.

Närheten till busshållplats underlättar när ni snabbt och smidigt vill kunna ta er till Torsjödals Koloniområde. Från busshållplats Hanstavreten kör bussarna till Nykvarn station på ca 16 minuter. Turen in till Södertälje C går på ca 14 minuter. Med bil tar det ca 40 minuter till Stockholm.

- Under sommarhalvåret förfogar ni över odlingslott, vatten och områdets 6 toaletter, vilket ingår i avgiften.
- Det är ej tillåtet att dra in vatten i huset.
- Årsavgiften är 3 650 kr/år, och inträdesavgiften i föreningen är 1 000 kr.
- Köparen behöver ansöka om medlemskap i föreningen som sedan ska godkännas av föreningen innan ett arrendeavtal skrivs.
- Observera att egen finansiering av köpet krävs då det är arrende.

Den som väljer att lägga bud på detta objekt accepterar samtidigt att inget bindande köp uppkommer förrän det föreligger ett skriftligt köpekontrakt som undertecknats av båda parter och utväxlats.

Läs mer om koloniföreningen på: http://koloniforening.torsjodal.se/

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Eric Sollert

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Eric Sollert, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0703337579

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.