Poppelvägen 12

Stava, Österåker Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
24 m²
Tomtarea
5 620 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
6 500 kr/år
Antal besök
2 859
Dagar på Hemnet
16

I populära och eftertraktade Stava erbjuds nu en fin fastighet med väl tilltagen tomt om 5620 kvm. Tomten, som är en kuperad skogstomt, är belägen i två etage. På det övre etaget finns ett enkelt gulligt hus om ca 24 kvm. Huset har el indraget. Kör in på infarten och parkera smidigt. En gjuten betongtrappa leder upp till huset.

Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område. För den som vill bygga nytt finns möjlighet att anpassa byggnation utifrån rådande landskapsmiljö och övrig bebyggelse i området.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av ett rum, som idag används som sovrum/sällskapsrum. Ett trappsteg upp finns ytterligare ett rum, där ena delen är avgränsat till ett enklare pentry.

Utöver huvudbyggnaden finns ett förråd för förvaring av utemöbler och trädgårdsredskap.

I Stava bor man med naturen och skogen som närmsta granne. Här finns ett rikt djurliv och på tomten hör man fåglarnas kvitter. Både rådjur, älg och räv brukar komma på besök. I närområdet finns insjön Långsjön med ordnad badplats och sandstrand.

På ca 500 m gångavstånd når man busshållplats med täta avgångar mot Åkersberga C samt mot Stockholm C. I Åkersberga C finns stort utbud av matbutiker, restauranger, butiker, gym och all tänkbar samhällsservice.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker