Kantarellstigen 13

Stavsnäs, Värmdö kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 500 000 kr -14 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
3 126 m²
Byggår
1967

I härlig skärgårdsnatur ligger denna inbjudande fastighet på en lummig hörntomt med trädgård, som har både gräsmatta och berg i dagen.
På den stora tomten ligger en huvudbyggnad som rymmer ett sovrum, kök och vardagsrum samt bastu och groventré. Uteplatser både åt väster samt söder med möjlighet till sol hela dagen. Fastigheten har möjlighet till båtplats vid Ramsmora Byalag i Stavsnäs.

En gäststuga bredvid stora huset med sovrum, vardagsrum och kök. På framsidan av huset finns en härlig uteplats i söderläge.
På fastigheten finns också två förråd och en carport..

Havsbad finns vid Ramsnora innan Stavsnäs och vid Hovnoret - båda är fina sandstränder. I området finns flera mindre insjöar med badmöjligheter.

I pittoreska Stavsnäs by hittar man även Sommarhamnen med skärgårdsmuséet och Stavsnäs hembageri som serverar mat och anordnar pubkvällar. Kommunikationer till Slussen går regelbundet från ICA i Stavsnäs med ca 45 minuters restid till Slussen. I Stavsnäs befinner man sig mitt i Stockholms mellanskärgård, från vinterhamnen går Waxholmsbåtarna ut till öarna. Vid Vinterhamnen hittar man kiosk, sjömack, pizzeria och kafé.

Området kännetecknas av skärgårdsnatur med fina strövområden för svamp- och bärplockning och på Värmdö man är aldrig långt från vattnet.
Bra kommunikationer in till Slussen, från Stavsnäsvägen finns två busslinjer att välja mellan - resan tar ca 1 timme.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Alexandra Björk

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Alexandra Björk, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
072-079 08 19