Nyproduktion

Fridas Stig 1, 3, 5, 7 & 8

Storhogna, Bergs kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
25 m²
Byggår
2022-2023
Avgift
1 589 kr/mån
Nyproduktion

På central adress i populära Storhogna finns nu möjligheten att förvärva ett modernt och nyckelfärdigt fritidshus med alla bekvämligheter. Välkomna till Fridas stig där stilrena hustyper kommer ta form på familjevänliga Storhogna. Huset är placerat på tomten för att optimera åtråvärda solens strålar så stor del av dagen som möjligt.

Invändigt erbjuds ett välplanerat och stilfullt fritidshus. Huset har ett kök och vardagsrum tillsammans i en öppen och ljus planlösning. Sovrum och sovloft med några extra sängplatser samt ett badrum med tvätt/torkmaskin så man kan stanna så länge man önskar utan att behöva åka hem för att tvätta kläder.

Här bor man med bekvämt promenadavstånd från all tänkbar service, restaurang, längdspår, skoterspår, lingon och blåbärsrisen. Storhogna attraherar många som semesterboende med sitt suveräna läge och goda kommunikations möjligheter till övriga resemål i destinationen.

I närområdet väntar motionsspår och promenadstigar. Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta sitt semesterboende i barnvänliga Storhogna. Allt ifrån friluftsliv, spa och golf utgör bara några av äventyren som väntar runt hörnet. Trevliga utflyktsmål såsom Fettjåfallet, Fallmoran, Samevistet kännetecknar också destinationen.

Varmt välkomna med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Vemdalen

Kontakt

Julia Fredin

Mäklarhuset Vemdalen
Mäklare Julia Fredin, Mäklarhuset Vemdalen
068441050