Bokenäs Fossen 425

Uddevalla kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
25 m²
Arrende
13 950 kr/år

Älskar du naturen, spännande aktiviteter, avkoppling, bad eller att umgås med din familj och vänner? Då har du kommit helt rätt.
I en skyddad vik inne i Gullmarsfjorden ligger Fossen Camping. Här finns en fantastisk miljö för semesterfirande familjer. Vackra vida vyer, mjukt rundade bohusklippor och stora gräsytor med plats för både camping och lek för barnen.

Med utsikt över Gullmarn och sol hela dagen finner vi stuga 425. Ett fritidsboende med möjlighet till uteplatser i alla väderstreck. Stugan erbjuder allrum med pentry, sovloft, sovrum och badrum. Allt lösöre ingår: 2 bäddar på loftet, ett sovrum med dubbelsäng, bäddsoffa i allrummet, matplats, garderob, kylskåp, kokplattor, micro, kaffebryggare, porslin, bestick och kokkärl.
Stugan är isolerad i bjälklag och tak. El finns året runt, vatten och avlopp 15/4-15/9.

- Arrendeavgift endast 13 950 kr/år
- Arrende på 25 år
- Bastu finns att hyra
- Båtplats och sjöbod finns att hyra
- Tillgång ges till alla campingens faciliteter; motionsrum, tvättstuga, kök, fotbollsplan, volleybollplan, hoppkudde mm

Fossen är ett paradis för campare - här bjuds över 50 platser för dygnscamping och 5 fullt utrustade stugor för uthyrning och över 200 säsongsplatser med havsutsikt och hög servicenivå på alla områden. Här finns minilivs som tillhandhåller det vanligaste såsom: smör, mjölk, basvaror, godis, campingtillbehör samt nybakt bröd varje morgon.

På campingen finns en barnvänlig, långgrund strand och även bad från klippor eller badbrygga vid hamnen. En favoritsysselsättning för barnen brukar vara att fiska krabbor.

Från stugan finns det många smultronställen att upptäcka i närheten. Flertalet kustsamhällen ligger på lagom avstånd för trevliga dagsturer. Färjan över till Lysekil är inte långt bort och avståndet till exempelvis Grundsund och Fiskebäckskil är kort.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uddevalla

Kontakta mäklaren

Peter Malm

Fastighetsbyrån Uddevalla
Mäklare Peter Malm, Fastighetsbyrån Uddevalla
070-330 69 53
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas