Bokenäs Gård (Bön 712)

Uddevalla kommun Se på karta

1 870 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Byggår
1989
Förening
BRF Bokenäs Gård
Om föreningen
Avgift
2 552 kr/mån
Driftkostnad
8 322 kr/år

Ett stenkast bort från Lysekilsfärjan hittar ni denna trevliga lägenhet med naturen som närmsta granne! Här välkomnas ni av en rymlig hall med mycket förvaring i form av platsbyggda garderober. Till höger om ingången finns köket, som genom sina öppna ytor sträcker sig till det ljusa vardagsrummet. Därifrån tar ni er vidare till altanen med plats för både matbord och soffgrupp. En altan där du har sol hela dagen och närhet till gräsmattan. Sovrummet erbjuder mycket ljusinsläpp och samt en egen utgång till altanen. Här finns även en klädkammare som välbehövlig förvaring. Stort och rymligt badrum.

Lägenheten ligger i Bokenäs som en pärla mitt i Bohuslän som erbjuder dig många upplevelser. Här finns vackra vandringsleder, härliga badplatser, den välsorterade matbutiken Rotan, den populära inredningsbutiken Två Fröknar och Stallgården, en restaurang med helt fantastisk mat. Inom 10 minuter med bil når du Bokenäset Hotell & Konferens, en idyll insprängd mitt i den saltstänkta naturen. Här finns restaurang, café, bar, konferensanläggning, spa, gästhamn och mycket mer. Fiskebäckskil och Grundsund ligger ca 20 minuter bort. Som ni förstår ligger det här boendet mitt i hjärtat av Bohuslän! Denna bostad passar även utmärkt till dig som söker ett fritidsboende eller att nyttja som åretruntboende, med närhet till allt Västkusten har att erbjuda!

I närområdet finns även skola och omsorg och goda kommunikationer både norrut och söderut med busslinjer som Orust express, Lysekil- och Uddevalla/Torpbussarna. Några meter bort från lägenheten hittar ni även direktbussar till exempelvis Göteborg.

Söker ni en plats för att finna närhet till naturen och havet, är det här en lägenhet för er!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uddevalla

Kontakta mäklaren

Jessica Nyman

HusmanHagberg Uddevalla
Mäklare Jessica Nyman, HusmanHagberg Uddevalla
072-711 33 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.