Strandtomt vid Van

Vansbro, Vansbro kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Tomtarea
6 700 m²
Byggår
1912

Denna sommar finns chansen att förvärva en riktigt stor strandtomt med egen strand och flytbrygga vid populära Van!

Här finns 2 st fristående bostugor samt ett uthus med ett inrett sommarrum, vilket gör det möjligt för den stora familjen/släkten att umgås under lediga helger. Fastigheten har ett enskilt läge.

Både huvudstugan och den nyare stugan står i ett högt läge på tomten med vacker sjöutsikt. Huvudstugan består av ett hallutrymme, en storstuga med platsbyggd dubbel våningssäng och öppen spis, ett kök i 70-talsstuk som är utrustat med en värmande vedspis samt gasolspis för bekväm matlagning. I anslutning till kök/hall finns ytterligare ett samvarorum med köksmöblemang. Entré sker via en trivsam takad altan med plats för mindre utemöblemang och morgonkaffe som med nöje avnjuts till en härlig utsikt mot Van!

På tomten står sedan ca 1985 nu även en fin stuga uppförd på äldre timmervirke. Denna byggnad har flyttats till tomten och har inretts i modernare stuk med rejäla furugolv och öppen planlösning. Stugan har en stor takad altan som vetter ut mot sjön samt lösningar för ett bekvämt boende med solceller, indraget sommardiskvatten i köket via slang samt gasolköksanordning. Entréplan fördelas på hall med garderober och ett smart planerat kök vinkel. Resterande utrymme är en allrumsdel med plats för vardagsrumsmöblering/matbord.

Övre plan består av ett rymligt sovloft som har delats av med spalje där ena sidan möblerats med en dubbelsäng och den andra sidan med en rymlig våningssäng för barn eller gäster på besök!

I uthuset som ligger vid infarten finns både torrdass, vedbod, snickarbod och sommarrummet. Bakom huvudstugan står även en en äldre diskbod med takad uteplats för ytterligare bekvämlighet.

Längs stigen ner mot strandkanten ligger dessutom en vacker äldre pergola, även denna med fantastisk sjöutsikt! Här finns både bord och bänkar för varma sommarkvällar vid grillen, även en vacker och bergslagskamin finns på plats!

Möjlighet finns att lägga i sin båt vid brygga som ligger på andra sidan vattnet. Detta blir i anslutning till Moravägen där det finns parkeringsplatser och ännu en brygga som familjen uppförde och nyttjade innan vanvägen anlades.

Är detta någonting som kan passa dig? Välkommen att boka in dig till planerade visningar eller kontakta extra kontakt Sofie Källman för att ta del av information. Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Kontakta mäklaren

Moa Lindström Skogman

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mäklare Moa Lindström Skogman, Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
073-085 88 38

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas