Övernäs 85

Asplunda, Uppsala Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
31 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
1 494 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
10 130 kr/år
Antal besök
3 745
Dagar på Hemnet
14

Välkommen till denna härliga fastighet med sommarstuga, gästhus, jordkällare och uthus. Här ges möjlighet för dig som vill utveckla fastigheten som ligger lugnt belägen i fridfull miljö med närhet till bad vid Vårdsätraviken, fina naturstigar samt Lurbo Ridskola.

På den stora tomten som är 1 494 kvm finns flera byggnader utplacerade på en härlig gräsplan. Huvudbyggnaden (31 kvm) inrymmer veranda, ett rum med plats för soffa och matbord för 4-6 personer. En sovalkov med plats för 2 sängar, ett rum som kan användas som kontor eller barnrum samt ett kök med spisplattor, kyl och frys. Mycket trevlig altan där ni njuter av solen på eftermiddagen.
Gästhuset inrymmer plats för en större säng. Vidare finns en utedass med separett toalett, en jordkällare samt ett förrådshus med plats för diverse prylar att förvara. På tomten finns flera uteplatser att njuta på, perfekt för dig som vill bjuda över ett större sällskap utan att trängas.

Detaljplan över området finns under fliken dokument.

Fastigheten är belägen i ett stadsnära läge, nära kommunikationer men utan storstadens brus. Här har du en lugn tillflyktsort som är lättillgänglig oavsett färdsätt: Med cykel når ni fastigheten på ca 35 min från Uppsala city. Med buss tar det ca 20 min och Buss 107 dig till Asplunda busshållplats, varifrån du har 300 m gångavstånd till fastigheten - supersmidigt! Bilvägen tar det enbart ca 15 min från city.

Välkommen att förverkliga din dröm!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB