Fjällbyn 370

Åkersjön, Krokoms kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
327 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
22 318 kr/år

Välkomna till Fjällbyn & ett fritidshus med eftertraktat hörnläge i området. Här har jag nu nöjet att erbjuda ett fritidsboende att längta till i snösäkra, skoterparadiset Åkersjön med skoterleden runt knuten. Fritidshuset är välplanerat med en rymlig hall med gott om plats för skoter- och skidkläder, kängor och pjäxor. Att efter en dag i svampskogen, skidspåret eller på skotern tända upp en brasa i vedkaminen och sjunka ner i soffan med en kopp varm choklad eller ta plats i bastun är verklig fritidslyx. Med två sovrum som rymmer dubbelsängar och rymligt badrum finner ni här allt som behövs för familjens behov. Detta är verkligen ett fritidshus att njuta av och umgås i under årets alla lediga stunder. I separat byggnad på tomten finner ni dessutom en härlig vedeldad bastu.

Här är inflyttningsklart då samtliga möbler ingår och självklart har skotern sin plats i det väl tilltagna skotergaraget och plats för både bil och släpvagn finns intill hus och garage. Helt enkelt ett mycket bekvämt och smidigt fritidsboende i snösäkra Åkersjön att komma till på fredagskvällen och låta vardagsstressen bokstavligen rinna av er.

I Åkersjön njuter ni av en aktiv fritid året runt med fjället och skoterlederna som närmsta granne. Här kommer vintersäsongen tidigt och ni kan oftast njuta av den femte årstiden vårvintern när stora delar av Jämtland redan är snöfritt. Här är även härliga marker för bär- och svampplockning på hösten. Vintertid finner ni även alpinanläggning för utförsåkning och fina preparerade längdspår. För er som gillar fiske är möjligheterna för detta goda både sommar som vinter.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Fredrik Berglund

Bjurfors Östersund
Mäklare Fredrik Berglund, Bjurfors Östersund
0725299300

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.