Solbacka 4:42

Amsberg, Borlänge kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
1 618 m²
Byggår
1963
Antal besök
10 405
Dagar på Hemnet
21

Avskild fritidspärla med utsikt över sjön Havtrollet och ett stenkast till badvik nu till salu!

Söker du efter ett andningshål att ladda batterierna vid? Här kan du sitta tillbakalutad och se ut över det glittrande vattnet och härifrån ges badrocksavstånd till badviken. Välkommen till Solbacka 4:42, ett stenkast från sjön Havtrollet!
Här erbjuds en storstuga med två större allrum varav ett med öppen spis, kök med vedspis och sovdel med platsbyggda tarrsängar. Vatten och avlopp saknas men solceller är installerat för ett bekvämare fritidshusboende. Vidare finns en friggebod att inrymma gästerna. Trädgården är plan och lämpar sig utmärkt för både kubb och barnens lek och spring. På tomten finn både förråd och utedass.

För att komma till Solbacka 4:42 tar du vänster vid bilskroten i Amsberg, du följer sedan grusvägen ner mot sjön, håll höger och stanna och parkera vid vändplatsen. Härifrån går du till fots för att nå fritidsboendet. Vänligen respektera detta för att spara på vägen. Från ditt nya fritidsboende tar du dig enkelt till Borlänge centrum för restaurangliv, shopping och den dagliga servicen. Vill du lämna bilen hemma stannar bussen vid stora vägen och du promenerar den sista biten. I närområdet finns finns strövområden att njuta av. Här finns fritidshuset för dig som söker ett enkelt, charmigt fritidsboende!

Kontakta mäklare för privat visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Amanda Allernäs

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Amanda Allernäs, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
0708834446