Annelundsvägen 17

Annelund, Norrtälje kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 395 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
2 134 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
12 470 kr/år

Välkommen till den mysiga timmerstugan med avskilt läge strax norr om Rimbo i härliga Roslagen. Till stugan finns också ett riktigt stort garage med plats för flera bilar om man så skulle vilja. Fastigheten ligger vid en lugn väg och har dessutom sjöglimt mot Lilla Gransjön där man bland annat kan fiska upp "Sutare" som ska vara en jättegoda att röka i den rök som står på tomten. Fastigheten har enligt servitut rätt till gångstig ner till sjön, samt rätt att uppföra en brygga utmed sjöstranden, något som idag ej har gjorts.
Stugan som är byggd 1970 har en härlig charm med sina timrade väggar som delvis även hittas i huset i dess tre rum och kök. Trevlig vardagsrum med en tuff murad vägg där det också finns en öppen spis, med plats för både soffgrupp och matbord, två sovrum med plats för flera sängar och ett kök med en härlig vedspis. Det här är platsen där man kommer ut för att andas och få lugn och ro, kanske i bastun följt av en stund under taket i grillhuset för korv och något gott att dricka. Enkel standard råder vilket många idag efterfrågar i vårt annars så hektiska vardagsliv. Här fångar man andra värden i livet som djur, natur, lugn och ro men fortfarande med utrymme för både lek, spel och äventyr.
Det stora garaget rymmer flera bilar eller kanske man vill sätta upp en egen ateljé för sina målningar eller sin privata yogastudio?

Annelundsvägen säljs möblerat så det är bara att flytta in.

Välkommen att höra av dig till mig Jonas, mäklaren, om du har frågor eller funderingar.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Jonas Ericsson

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Jonas Ericsson, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46760467712