Rådalsvägen 14

Aröd, Kungälv Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
1 113 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
8 750 kr/år
Antal besök
2 938
Dagar på Hemnet
5

Välkommen till Norra Aröd och en riktigt härlig sommaridyll. På en stor, lummig och solfylld tomt, ligger denna fritidsbostad från 50-talets början. Lugnt och rofyllt läge, skyddat från blåst och som ett av de sista husen på återvändsvägen, omgiven av grönska och vackra promenadstråk. Bostadsbyggnaden har allt för ett bekvämt sommarboende med två separata sovrum och vardagsrum med eldstad. Komplett kök och badrum med tvättmöjligheter. Djupborrad vattenbrunn och riktigt avlopp för vattentoalett. Fina förvaringsmöjligheter både ute och inne, inte minst tack vare den mindre källaren som finns under delar av huset tillsammans med både enklare uthus, förråd och gäststuga.

Uppväxt trädgård med inslag av berg vilken har skötts väl under åren och med stor omsorg. Fruktträd och vackra planteringar samsas med naturen och ger solmöjligheter hela dagen.

Aröd erbjuder perfekta förutsättningar att uppfylla alla kriterier till att bli ens drömläge. Omgivningarna är en fin blandning där fritids- och åretruntboende samsas kring lugna vintrar och ett populärt sommartillhåll med flertalet badmöjligheter att välja på, varav den närmsta väntar några minuter till fots från bostaden. Skolbuss och i viss mån lokaltrafik passerar området, samtidigt som Kode har ett stort utbud av service, omsorg och goda kommunikationer med långtids- och pendelparkering på behändigt avstånd. Både direktbussar och pendeltåg trafikerar för att nå centrala Gbg på mindre än 30 minuter. Båtplatsmöjligheter finns i området och den golfintresserade lär heller inte missa Kungälv-Kode GK som passeras på vägen ut (och som även serverar goda luncher).

Kommunalt V/A planeras i området parallellt med att detaljplanen ska ses över och uppdateras vilket troligtvis även innebär en mer generös byggrätt på sikt.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 14
  maj
  Fre 14 maj kl. 14:00–17:00
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 15
  maj
  Lör 15 maj kl. 12:00–13:20
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.