Bergstigen 4

Björknäs, Norrtälje Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
52 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
1 763 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
18 151 kr/år
Antal besök
1 423
Dagar på Hemnet
8

I populära Björknäs finner du detta ljuvliga fritidshus som utgör ca 74 kvm av boyta, denna är fördelat på huvudhus samt en gäststuga. Huvudhuset omfattas av två separata sovrum , kök, vardagsrum och badrum. Huset är uppbyggt runt den trevliga öppna spisen. Gäststugans kvadratmeter disponeras på ett mycket bra sätt. Här finns allrum med kökspentry, sovrum med plats för större säng, ett badrum med egen duschkabin och varmvattenberedare. Inte nog med detta så finns också ett sovloft om behov av extra sovplatser finns. Förutom dessa två byggnader finns på fastigheten förrådsbyggnader där det med enkelhet går att förvara både gräsklippare, föremål till utomhusleken och diverse andra redskap.

Trädgården om ca 1763 kvadratmeter är en trevlig trädgårdstomt med plana ytor samt inslag av berg. Vilket bidrar till att den både är lättskött och levande. Från huvudbyggnadens altan i västerläge kan du njuta av solens sista strålar till ljudet av de kvittrande fåglarna och vinden som susar bland träden. Är det istället de första strålarna av morgonsolen du vill åt? Då finns det en altan i österläge vid gäststugan där en trevlig utegrupp får plats med enkelhet.

I Björknäs bor du med närhet till natur och vatten, här finns möjlighet till promenader längs med grusvägar och skogsstråk. På enbart några minuter tar du dig till Norrtäljevikens glimrande vatten. Till närmaste service, Vreta Handel, är det ca 7 minuter med bil. Här finns matbutik, pizzeria samt drivmedel. Norrtälje ligger enbart 15 minuter bort om ett större utbud av service önskas.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Visningstider

  • 4
    jul
    Sön 4 jul kl. 11:00–11:45
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.